top of page

Productomschrijving: Ervaar de ultieme glans en herstel de schittering van de wielen van uw auto met #ALL Wheel Cleaner. Onze geavanceerde formule is ontworpen met precisie en effectiviteit in het achterhoofd en verwijdert moeiteloos vuil, remstof, roet en andere hardnekkige resten die zich na verloop van tijd op uw wielen ophopen.    

Veilig te gebruiken op Alcoa Wheels!!! 

Belangrijkste kenmerken:

 • Krachtige reinigingsprestaties: #ALL Wheel Cleaner is ontwikkeld om zelfs het hardnekkigste wielvuil en remstof aan te pakken. De krachtige formule richt zich op vuil en lost het op, waardoor een grondige reinigingservaring wordt gegarandeerd waardoor uw wielen er als nieuw uitzien.
 • Veilig voor alle wieltypen: Of u nu lichtmetalen, verchroomde, geverfde of gecoate wielen heeft, #ALL Wheel Cleaner is veilig te gebruiken op alle wieloppervlakken. Het is speciaal ontwikkeld om zacht te zijn voor delicate afwerkingen en tegelijkertijd verontreinigingen effectief te verwijderen.
 • Niet-zuur en pH-gebalanceerd: onze velgenreiniger is niet-zuur, waardoor hij veilig is voor langdurig gebruik zonder het wieloppervlak of de omliggende onderdelen te beschadigen. De pH-gebalanceerde formule zorgt voor een optimaal reinigingsvermogen en beschermt tegelijkertijd de integriteit van uw wielen.
 • Eenvoudig aan te brengen en af ​​te spoelen: Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp vereenvoudigt #ALL Wheel Cleaner het reinigingsproces. Spuit de reiniger eenvoudig op de wielen, zodat deze kan binnendringen en het vuil los kan maken. Na een korte inwerktijd indien nodig met een borstel opschudden en grondig uitspoelen voor een sprankelend resultaat.
 • Verbeterde glans en bescherming: Naast zijn reinigende eigenschappen laat #ALL Wheel Cleaner een beschermende laag achter die toekomstige ophoping van vuil en remstof helpt afstoten. Het resultaat is een langdurige glans en een fris uiterlijk dat tussen de wasbeurten door blijft bestaan.
 • Veelzijdig gebruik: #ALL Wheel Cleaner beperkt zich niet alleen tot wielen. De veelzijdige formule kan ook worden gebruikt voor het reinigen en herstellen van andere auto-onderdelen, zoals roosters, wielkasten en uitlaatuiteinden, waardoor een complete oplossing voor detaillering wordt geboden.

#Wheel Cleaner 750ml

20,00 €Prijs

  Gratis verzending

  vanaf €45

  bottom of page