top of page

Efficiënt concentraat voor het professioneel nat aanbrengen van folie. Laat geen vettige film of strepen achter tussen de film en het glas. Verdampt snel. Het heeft hoge slipeigenschappen die het positioneren van de film vergemakkelijken. Bevat geen zware reinigingsmiddelen die kunnen reageren met het oppervlak of de lijm. Tint Gel is bedoeld voor gebruik tijdens het tinten van autoruiten.

Gebruik:

Verdun 6-10 ml Tint Gel in 1 liter water. Schud de fles met het mengsel voor gebruik. Breng het product met behulp van een trigger aan op het oppervlak. Verwijder na het aanbrengen van de film alle resterende vloeistof. Overtollig product dat op de folie achterblijft, zal binnen enkele uren op natuurlijke wijze verdampen.

Aanbevelingen: Goed schudden voor gebruik. Zorg ervoor dat het oppervlak afgekoeld is voordat u het aanbrengt. Niet gebruiken in direct zonlicht. Bewaren op een droge en koele plaats bij temperaturen van 5-25°C. Niet blootstellen aan bevriezing of oververhitting. Buiten bereik van kinderen houden

Tint Gel

15,00 €Prijs

    Gratis verzending

    vanaf €45

    bottom of page