top of page

Extreem sterke preparaat, bedoeld voor het snel verwijderen van de hardnekkigste teerverontreinigingen, asfaltvlekken en -sporen, evenals zongeharde lijm van geverfde en glazen oppervlakken. Het preparaat lost gemakkelijk olievlekken en vet op. Het verwijdert ook siliconen, was en rubber dat aan het oppervlak vastzit. Het preparaat reageert onmiddellijk op teerverontreiniging, de reactie manifesteert zich door een karakteristiek druppelen van opgeloste teerdeeltjes in een donkerbruine kleur. Speciaal aanbevolen voor het reinigen van de auto voor het polijsten of aanbrengen van was, en als een van de fasen van het "verwijderen" van keramische coatings. Vermijd directe blootstelling aan de zon. Het product is bedoeld voor professioneel gebruik.

Hoe te gebruiken: Verwijder de zogenaamde "Road film" met Trafic Film Remover (indien nodig), Spoel met water onder druk, Verwijder vijlsel van metalen ballen met Iron Remover (indien nodig), Spoel af met water onder druk en was de auto grondig met shampoo, Breng het preparaat op een schoon en droog autooppervlak aan met de meegeleverde sproeier, laat het middel op het element zitten totdat er een reactie optreedt, laat het niet drogen, werk op kleine oppervlakken, bewerk het product op het oppervlak met een zachte microvezel of een delicate borstel op moeilijk bereikbare plaatsen zoals velgen, vermijd het droog, spoel af met water onder druk en was de auto grondig met shampoo om restanten van het preparaat te verwijderen, Herhaal indien nodig de laatste vier stappen.

Aanbevelingen: Het preparaat moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt, vooral op folies om de kleur van de auto te veranderen, PPF-folies en lampafdekkingen, omdat het preparaat een wit residu kan achterlaten. Voordat het preparaat op kunststoffen wordt gebruikt, moet het preparaat op een nauwelijks zichtbare plaats worden getest. Om beschadiging van de veldspuit te voorkomen, spoelt u deze onmiddellijk na elk gebruik af met veel water om het opgehoopte preparaat te verwijderen. Gebruik het product niet in direct zonlicht of op hete oppervlakken. Controleer voor gebruik de werking van het middel op een nauwelijks zichtbare plaats. Gebruik het product niet op een ééncomponentige lak!

Tar & Glue remover

16,00 €Prijs

    Gratis verzending

    vanaf €25

    bottom of page