top of page

Productomschrijving: Maak kennis met #ShampooOOO, de perfecte oplossing voor een onberispelijke en vlekkeloze afwerking van de buitenkant van uw auto. Deze autoshampoo is speciaal samengesteld met geavanceerde reinigingsmiddelen en levert superieure schuimende werking en effectieve vuilverwijdering, waardoor uw auto schoon, glanzend en klaar om indruk te maken achterblijft.

Belangrijkste kenmerken:

 • Krachtige reinigingsprestaties: #ShampooOOO is ontworpen om zelfs het hardnekkigste vuil en straatresten aan te pakken die zich ophopen op de buitenkant van uw auto. De krachtige formule dringt door en tilt vuildeeltjes op, waardoor een diepe en grondige reinigingservaring ontstaat.
 • Rijk schuim voor verbeterde reiniging: #ShampooOOO creëert een rijk, luxueus schuim wanneer het wordt gemengd met water. Dit overvloedige schuim helpt vuil en puin in te kapselen, maximaliseert de reinigingskracht en zorgt voor een efficiënte verwijdering voor een vlekkeloze afwerking.
 • Veilig voor alle lakafwerkingen: Of uw auto nu een blanke lak, metallic lak of matte afwerking heeft, #ShampooOOO is veilig te gebruiken op alle soorten autolakafwerkingen. De pH-gebalanceerde formule is zacht en niet-schurend en voorkomt schade aan of afbladderen van de lak.
 • Vlekvrij spoelen: #ShampooOOO is ontworpen om vlekvrij te spoelen, waardoor u niet langer hoeft te drogen of u zich zorgen hoeft te maken over watervlekken op het oppervlak van uw auto. Spoel de shampoo eenvoudig af en kijk hoe het water eraf stroomt, waardoor een schoon en streeploos resultaat achterblijft.
 • Veelzijdige toepassing: #ShampooOOO kan worden gebruikt op verschillende buitenoppervlakken, waaronder verf, glas, plastic en chroom. Door zijn veelzijdigheid is het geschikt voor het reinigen van uw hele voertuig, waardoor een consistente glans op alle oppervlakken wordt gegarandeerd.
 • Glansversterkers toegevoegd: #ShampooOOO gaat verder dan alleen reinigen door glansverhogende middelen te gebruiken. Deze ingrediënten laten een subtiele glans achter op de lak van uw auto, versterken de diepte en rijkdom van de kleur en geven uw auto die showroomwaardige glans.
 • Gemakkelijk te gebruiken: #ShampooOOO biedt een gebruiksvriendelijke ervaring. Voeg eenvoudig de aanbevolen hoeveelheid shampoo toe aan een emmer water, waardoor een rijk schuim ontstaat. Breng de oplossing aan op de buitenkant van uw auto met een washandschoen of spons en spoel vervolgens grondig af. Geniet van het bevredigende proces om uw auto te zien transformeren in een glanzend meesterwerk.

#Shampoo 1L

18,00 €Prijs

  Gratis verzending

  vanaf €45

  bottom of page