top of page

We willen graag een product introduceren met de naam Ceramic Wax, omdat het ongeveer 30% keramische ingrediënten bevat. (Onthoud dat dit niet betekent dat de was de duurzaamheid heeft van keramische coatings!) Toen we het product maakten, hebben we ons gericht op het geven van het plezier van de applicatie. De wax is zeer eenvoudig aan te brengen. Dankzij onze innovatieve formule kunt u het zich veroorloven om een dikkere laag aan te brengen zonder bang te hoeven zijn voor overlappende problemen. Een ander gemak is de mogelijkheid om gemakkelijk en aangenaam te werken, zonder bang te hoeven zijn het product aan de oppervlakte te drogen (u kunt het springen van de was tot de volgende dag uitstellen). Om je werk echt plezierig te maken, heeft de wax een fantastische geur. Ceramic Wax is geschikt om in laagjes te leggen, wat betekent dat we 24 uur na het aanbrengen van de eerste laag nog een of meerdere kunnen aanbrengen. Een ander kenmerk van Ceramic Wax is de probleemloze toepassing bij verschillende temperaturen. Als de kenmerken die we hebben opgesomd belangrijk voor je zijn, zul je veel plezier beleven aan het gebruik van onze Ceramic Wax. Na het aanbrengen en leppen van de wax krijgt u een goede lakbescherming, een fantastisch hydrofoob effect, het opvullen van microkrasjes en een slip voor het gemakkelijk wassen van het voertuig. De diepte van de kleur die Ceramic Wax op de lak achterlaat, zal indruk op u maken. De duurzaamheid van het product hangt sterk af van de voorbereiding van het oppervlak, de intensiteit van het gebruik en de methode om de auto te wassen. We hebben in tests aangetoond dat een goed geprepareerd oppervlak zijn levensduur tientallen keren verlengt. In het geval van een professionele verfvoorbereiding (volledige ontsmetting + correctie) en het aanbrengen van twee lagen, kunt u maandenlang genieten van de bescherming van de verf. Echter, op een standaard manier aangebracht (goed gewassen, ontvette vernis) - duurzaamheid tot enkele maanden.

 

Hoe de vernis voorbereiden?

Zoals we hierboven schreven, hangt de levensduur van de was, maar ook de kwaliteit van de werking, onder meer af van de voorbereiding van de vernis. Als u wilt dat het product goed werkt, is het de moeite waard om het oppervlak goed voor te bereiden:

  • wassen, ontsmetten (verwijderen van teer, metaaldeeltjes, enz.)
  • Lakcorrectie indien nodig.

Je hebt de auto klaargemaakt zodat je verder kunt gaan met waxen. Zorg ervoor dat de lak perfect gesteriliseerd is, met behulp van onze Pre Wax Cleaner. Tijd is geen probleem met Ceramic Wax. U kunt de was veilig deel voor deel aanbrengen zonder bang te hoeven zijn dat de lak uitdroogt. Voor het aanbrengen van wax raden we onze applicators uit de ERGO-serie aan, die zijn gemaakt van een zacht, krasvrij schuim. We moeten er ook aan denken om beschermende handschoenen te gebruiken, omdat de oplosmiddelen in de was de huid kunnen irriteren. Breng de wax droog aan, je kunt de applicator indien nodig licht bevochtigen. Om het werken met de was aangenaam te maken en de applicator goed over de lak te laten glijden, is het de moeite waard om in het begin meer was op de applicator aan te brengen en deze grondig in een schuim te wrijven. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het aanbrengen van overtollige wax. Het heeft geen significante invloed op het daaropvolgende polijsten (het verlengt alleen de werktijd) We brengen de was aan met cirkelvormige en kruisbewegingen om ervoor te zorgen dat deze de carrosserie goed bedekt. Het waxen van een auto kost gemiddeld 1 tot 2 uur werk. Na deze tijd kunnen we beginnen met polijsten met delicate microvezels (we hebben maximaal 2-3 vezels nodig). Waxpolijsten kan ook enkele uren na het aanbrengen worden gedaan en onmiddellijk de volgende laag aanbrengen. Bescherm het voertuig na het aanbrengen van de wax ongeveer 24 uur tegen regen (water). Om langer van het hydrofobe effect te genieten, is het de moeite waard om de regels voor veilig wassen te volgen. Vergeet niet om uw auto met de hand te wassen, met behulp van de methode met twee emmers, met PH-neutrale chemicaliën. Als het hydrofobe effect verdwijnt, raden we aan om onze QD aan te brengen, die dit effect zal versterken. Bewaar de goed gesloten container op een koele plaats. Als huidirritatie of huiduitslag optreedt: medische hulp inroepen. Bedankt voor het kiezen van ons product. We hopen dat je er veel plezier aan beleeft om ermee te werken.

Ceramic wax Tutti frutti

25,00 €Prijs

    Gratis verzending

    vanaf €25

    bottom of page