top of page

Ervaar de kracht van #ActiveFoam Car Wash Foam, de ultieme oplossing voor een grondige en efficiënte autowasbeurt. Dit actieve schuim is speciaal samengesteld met geavanceerde schuimmiddelen en zorgt voor een diepe reinigingservaring door vuil, roet en wegverontreinigingen van het oppervlak van uw auto te verwijderen, waardoor een onberispelijke afwerking wordt gegarandeerd die uw auto laat glanzen. Belangrijkste kenmerken:

 • Superieure schuimwerking: #ActiveFoam Car Wash Foam produceert een rijk en luxueus schuim dat zich aan het oppervlak van uw auto hecht, waardoor maximale contacttijd en vuilinkapseling mogelijk is. De dikke consistentie van het schuim verbetert de reinigingsprestaties en zorgt voor een effectieve en grondige wasbeurt.
 • Formule voor diepe reiniging: #ActiveFoam Car Wash Foam is ontworpen om hardnekkig vuil, modder, vet en andere hardnekkige resten die zich ophopen aan de buitenkant van uw auto te verwijderen. De krachtige reinigingsmiddelen werken samen om verontreinigingen af ​​te breken en op te lossen, waardoor een schoon en gerevitaliseerd oppervlak ontstaat.
 • Veilig voor alle oppervlakken: #ActiveFoam Car Wash Foam is veilig te gebruiken op alle auto-oppervlakken, inclusief verf, glas, plastic, chroom en vinyl. De pH-gebalanceerde formule is zacht en niet-schurend en zorgt ervoor dat de delicate afwerking van uw auto niet wordt beschadigd.
 • Veelzijdige toepassing: #ActiveFoam Car Wash Foam is geschikt voor gebruik met een schuimkanon, schuimpistool (slechts 10 ml voor 1 liter water), of een traditionele emmer en spons. Dankzij de veelzijdigheid kunt u de applicatiemethode kiezen die bij uw voorkeur past, waardoor u verzekerd bent van een gemakkelijke en handige autowaservaring.
 • Verbeterde smering: #ActiveFoam Car Wash Foam zorgt voor een uitstekende smering, waardoor het risico op swirls of krassen tijdens het wasproces wordt geminimaliseerd. Dankzij de smerende eigenschappen van het schuim glijdt uw washandschoen of spons soepel over het oppervlak, waardoor u veilig en krasvrij kunt wassen.
 • Vlekvrij spoelen: #ActiveFoam Car Wash Foam spoelt gemakkelijk af en laat een vlek- en streeploze afwerking achter. Zeg vaarwel tegen watervlekken of resten op het oppervlak van uw auto en geniet van een schone en glanzende look die zelfs de meest veeleisende autoliefhebbers zal imponeren.
 • Verfrissende geur: #ActiveFoam Car Wash Foam is doordrenkt met een aangename en verfrissende geur, waardoor uw autowaservaring wordt verbeterd. Geniet van de verkwikkende geur terwijl u uw auto schoonmaakt, waardoor deze niet alleen schoon blijft, maar ook heerlijk ruikt.

#Active Foam 1L

18,00 €Prijs

  Gratis verzending

  vanaf €45

  bottom of page